GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Επίσκεψη – Συνεργασία,Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως,κου Βαρνάβα στο ΤΕΘΑ (2 Δεκ 2014)
Επίσκεψη – Συνεργασία,Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως,κου Βαρνάβα στο ΤΕΘΑ (2 Δεκ 2014) PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, επισκέφθηκε το ΤΕΘΑ ο Μητροπολίτης  Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της  συνεργασίας που υφίσταται  μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως και του  Ταμείου Εθνικής Αμύνης.

Κατά την διεξαχθείσα μεταξύ του Μητροπολίτου και του Δντού του ΤΕΘΑ συνάντηση, επανεπιβεβαιώθηκε η μεταξύ των αγαστή σχέση και συνταύτιση απόψεων, υπεγράφη δε και η σχετική σύμβαση παραχώρησης, σε συνέχεια της πρόσφατης  Απόφασης της Διοικητικής Επιτροπής του ΤΕΘΑ  για την παραχώρηση – κατά χρήση – στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως του ευρισκομένου εντός του Στρδου «Παύλου Μέλα» Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας μετά του περιβάλλοντος αυτού χώρου.

 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια