GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Επισκέψεις περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2015
Επισκέψεις περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font
  • Την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 επισκέφτηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας ο Δήμαρχος Σύρου κ. Μαραγκός Γεώργιος συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου κα. Μαρία Καζαντζάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο Αναπτυξιακών προγραμμάτων κ. Γεώργιος Δούναβης.Η επίσκεψη - συνάντηση είχε ως σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών αμφοτέρων των πλευρών (ΤΕΘΑ & Δήμου) αναφορικά με το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου και την ορθολογική αξιοποίηση του Στρδου «ΖΑΦΕΙΡΗ» ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ.Στην συνάντηση παρευρέθη ο ειδικός σύμβουλος του κ. ΥΕΘΑ επί θεμάτων αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας κ. Ζησιμάτος Γεώργιος.

  • Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας,  ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ)  κ. Τερζάκης Γεώργιος.

  • Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καραναστάσης Απόστολος. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του ΤΕΘΑ αναφορικά με το έργο και την αποστολή της Υπηρεσίας.Η συζήτηση - ενημέρωση επικεντρώθηκε σε θέματα αξιοποίησης ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως της Λαμίας με ιδιαίτερη αναφορά στην αξιοποίηση των στρδων «ΤΣΑΛΤΑΚΗ» και «ΤΣΑΚΑΛΟΥ - ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ».

  • Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας κ. Αβραάμ Γούναρης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της επενδυτικής και αναπτυξιακής εταιρίας ecusa.

  • Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 επισκέφθηκαν το Ταμείο Εθνικής Άμυνας ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Κοζάνης κ. Δεσποτίδης Κωνσταντίνος καθώς και ο Βουλευτής Κοζάνης του Σύριζα κ. Θεοφύλακτος Ιωάννης.

  • Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου  2015, επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, ο πρώην Α/ΓΕΣ κ. Φράγκος Φραγκούλης.

    Image folder specified does not exist!
  •  

 



 


 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια