GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Επισκέψεις Μαίου - Ιουνίου 2016
Επισκέψεις Μαίου - Ιουνίου 2016 PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2016, επισκέφθηκαν το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, ο Δντής Ακινήτων της Εταιρείας LIDL Hellas κος Ευστράτιος Ηλιού και ο κος Dirk Raudonus μέλος της Διοίκησης της Eταιρείας LIDL, συνοδευόμενοι από τον Δντή του Γραφείου κ.ΥΕΘΑ κ. Νικολάου Δημήτριο.


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Eταιρείας LIDL και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, με σκοπό την ανάπτυξη εμπορικών δραστηριοτήτων της εν λόγω εταιρείας σε ακίνητα ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ, σύμφωνα πάντα με το πνεύμα της υφιστάμενης στρατηγικής του Ταμείου, περί ανταποδοτικών υπέρ ΤΕΘΑ ωφελημάτων.

Στην εν λόγω συνάντηση παρευρέθηκε επίσης, ο αρμόδιος σύμβουλος του κ. ΥΕΘΑ επί θεμάτων αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας. κ. Ζησιμάτος Γεώργιος.

 

 

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσ/νικης, κα Πατουλίδου Παρασκευή (Βούλα)

στο πλαίσιο της εν εξελίξει συνεργασίας των δύο πλευρών, αναφορικά με την ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης του κινηματοθέατρου «Αλέξανδρος», ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ.

 

 

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, επισκέφθηκε το ΤΕΘΑ, ο Δήμαρχος Τριπόλεως κος Παυλής Δημήτριος συνοδευόμενος από τους :

 

  • κ. Σάσσαλο Κων/νο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας του  Δήμου Τριπόλεως
  • κ. Τσεκούρα Γεώργιο, Μηχανικό Περιφερειακής Ανάπτυξης
  • κα Τσούτσου Χριστίνα, Αρχιτέκτων Μηχανικό
  • κα Παρασκευοπούλου Μαρία, Τοπογράφο Μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας και  Πολεοδομίας

 

Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το αίτημα παραχώρησης ακινήτων ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ, στον Δήμο Τριπόλεως με σκοπό την δημιουργία διοικητικού κέντρου.

 


  • Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, o κος Εlad Frank, Vice President της ομώνυμης Ισραηλινής εταιρείας Frank Group, συνοδευόμενος από τον ειδικό σύμβουλο του κ. ΥΕΘΑ επί θεμάτων αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας  κ. Ζησιμάτο Γεώργιο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της εν λόγω εταιρείας και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, σε συνέχεια αντίστοιχης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που αφορά αναπτυξιακές δραστηριότητες του ομίλου Frank Group σε ακίνητα  ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ, σύμφωνα πάντα με το πνεύμα της υφιστάμενης στρατηγικής του ΥΠΕΘΑ/ΤΕΘΑ, και στη βάση της αρχής των υπέρ ΤΕΘΑ  ανταποδοτικών ωφελημάτων.

 

    Image folder specified does not exist!
  •  


 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια