GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Επισκέψεις περιόδου Μαΐου – Ιουνίου 2015
Επισκέψεις περιόδου Μαΐου – Ιουνίου 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font
  • Την Δευτέρα 11 Μαΐου  2015, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ομάδας επενδυτών με επικεφαλής τον ομογενή επιχειρηματία  κ. Θεοδώρου Ντουζόγλου.

  • Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, επισκέφθηκαν το Ταμείο Εθνικής Άμυνας,  ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Κοσμάτος Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από την Διευθύντρια του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ κα Σαμψώνη Αικατερίνη, την Προϊσταμένη Τμήματος Οικονομικού του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ κα Γιαννακοπούλου Μαρία, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΘΕΜΙΣ κατασκευαστική κ. Σωτηρόπουλο Δημήτριο και την Προϊσταμένη της Τεχνικής Διεύθυνσης κα Κωστελένου Αγγελική.

  • Την Πέμπτη 28 Μαΐου  2015, επισκέφθηκαν το Ταμείο Εθνικής Άμυνας,  ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Ταφύλλης Ιωάννης,  ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης Απόστολος και ο Αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Μαβίδης Δημήτριος.Κατά την διάρκεια της επισκέψεως συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αξιοποίηση ακινήτων ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως της Λάρισας.

  • Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015,επισκέφθηκαν το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, ο Πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α  κ.  Τεντόμας Χρήστος, η Προϊσταμένη κα Θεοδωρέλου Μαρία, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Λυμπερόπουλος Δημήτριος και ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Αβραμόπουλος Παναγιώτης.

  • Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 και την Τρίτη 29 Σεμπεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Ταμείο Εθνικής Άμυνας,  ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτέραρχος ε.α κ. Πρεζεράκος Γρηγόριος συνοδευόμενος από τον Τχη (ΑΣ) κ. Ριζόπουλο Λάζαρο.

 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια