GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Ανακοίνωση Διενέργειας Επαναλητικού Διαγωνισμού Υπ' αριθμ 19/2020 Για Το Πρώην Στρατόπεδο "Φιλίππου Β΄"
Ανακοίνωση Διενέργειας Επαναλητικού Διαγωνισμού Υπ' αριθμ 19/2020 Για Το Πρώην Στρατόπεδο "Φιλίππου Β΄" PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας/Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοινώνει τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού επαναληπτικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση του πρώην Στρατοπέδου "ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β' " στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, εμβαδού 24.765,33 τμ, ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας(ΤΕΘΑ).

Το είδος του διαγωνισμού είναι μίας (1) φάσεως Ανοικτού Τύπου. Στους διαγωνισμούς αυτού του τύπου ορίζονται η τιμή εκκίνησης, το βήμα, ο χρόνος έναρξης και ο χρόνος λήξης. Οι συμμετέχοντες προσφέρουν συνεχώς τιμές μεγαλύτερες από την αμέσως προηγούμενη προσφορά, με ελάχιστη αύξηση το βήμα του διαγωνισμού, έως τον χρόνο λήξης του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 06 Νοε 20 μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου συμμετοχής, ορίζεται η 04 Νοε 20 και ώρα 14:00, μετά την παρέλευση της οποίας δεν θα γίνεται δεκτός κανένας φάκελος συμμετοχής εκτός αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Χρόνος έναρξης του διαγωνισμού η 06 Νοε 20 και ώρα 12:00.

Χρόνος λήξης του διαγωνισμού η 06 Νοε 20 και ώρα 14:00.

Η τιμή εκκίνησης ου διαγωνισμού ορίζεται στο ποσό των 21.000€ ετησίως (ήτοι 1.750€ μηνιαίως).

Η απόφαση διενέργειας είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο (πρόγραμμα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", ΑΔΑ: ΨΗΙΦ6-Δ2Ε).

 

Η διακήρυξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή στη διαδικτυακή πύλη του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ ή κάνοντας κλίκ στον εδώ.

 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια