GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Ανακοίνωση Διενέργειας Επαναληπτικού Διαγωνισμού υπ' Αριθμ. 26/2021 για την Εκμίσθωση του Πρώην Στρδου «Ζωή Αντωνίου» Στην Περιοχή Πανοράματος Θεσσαλονίκης
Ανακοίνωση Διενέργειας Επαναληπτικού Διαγωνισμού υπ' Αριθμ. 26/2021 για την Εκμίσθωση του Πρώην Στρδου «Ζωή Αντωνίου» Στην Περιοχή Πανοράματος Θεσσαλονίκης PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας/ Υπηρεσία Αξιοποίησης. Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοινώνει τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού επαναληπτικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του πρώην Στρατοπέδου «ΖΩΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ», στην περιοχή Πανοράματος της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού γηπέδου 21.460 τ.μ., εντός του οποίου ευρίσκεται κτήριο εμβαδού 900 τ.μ. ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.).

Το είδος του διαγωνισμού είναι μίας (1) φάσεως Ανοικτού Τύπου. Στους διαγωνισμούς αυτού του τύπου ορίζονται η τιμή εκκίνησης, το βήμα, ο χρόνος έναρξης και ο χρόνος λήξης. Οι συμμετέχοντες προσφέρουν συνεχώς τιμές μεγαλύτερες από την αμέσως προηγούμενη προσφορά, με ελάχιστη αύξηση το βήμα του διαγωνισμού, έως τον χρόνο λήξης του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουν 21 μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ.

Η διακήρυξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή στη διαδικτυακή πύλη www.ypaaped.mil.gr/MENU/AΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου συμμετοχής, ορίζεται η 22 Ιουν 21 και ώρα 14:00 μ.μ., μετά την παρέλευση της οποίας δεν θα γίνεται δεκτός κανένας φάκελος συμμετοχής εκτός αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Χρόνος έναρξης του διαγωνισμού η 24 Ιουν 21 και ώρα 10:00 π.μ.

Χρόνος λήξης του διαγωνισμού η 24 Ιουν 21 και ώρα 12:00 π.μ.

Η τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού ορίζεται στο ποσό των 72.000,00 € ετησίως (ήτοι 6.000,00 € μηνιαίως).

Η απόφαση διενέργειας είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο (πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ΑΔΑ:6ΕΟΗ6-629).

 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια