GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κοπή Βασιλόπιτας ΤΕΘΑ (19 Ιαν 2015)
Κοπή Βασιλόπιτας ΤΕΘΑ (19 Ιαν 2015) PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font

Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015,  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή της κοπής  της βασιλόπιτας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου κ. Χρίστου Μανωλά.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην «Αίθουσα Κoσμέτου», στο Μέγαρο του ΤΕΘΑ (Θαλού & Πιττακού) στην Πλάκα.

Στην τελετή συμμετείχε  το στρατιωτικό και πολιτικό  προσωπικό του ΤΕΘΑ, καθώς και το προσωπικό  της συστεγαζόμενης στο ίδιο κτίριο Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού.

Την τελετή, τίμησαν δια της παρουσίας των, ο Β' Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κος Αλέξανδρος Οικονόμου, ο Δκτής της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος κος Πέτρος Γεωργίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε . κος Δημήτριος Δημητρίου, ο πρόεδρος της Ένωση Αποστράτων Αξκών Στρατού (ΕΑΑΣ) Υποστράτηγος ε.α κος Ευάγγελος Δανιάς, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) Ταξχος ε.α. κος Βασίλειος Νικολόπουλος, ο Δντής της ΔΥΠΠΕ/ΓΕΣ Ταξχος κος Νικόλαος Λάλος, ο Δντής της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού (ΔΙΣ) Ταξχος κος Νικόλαος Δελατόλας.

Στην τελετή παρέστησαν συνεργάτες, παλαιά στελέχη και πολιτικό προσωπικό του ΤΕΘΑ,  καθώς και  αριθμός παλαιών  οπλιτών που υπηρέτησαν την θητεία τους στο ΤΕΘΑ.

 

 

 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια